Ασπίδα: «ΑΓΑΘΟΝ ΟΥ ΤΟ ΜΗ ΑΔΙΚΕΙΝ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΘΕΛΕΙΝ»!

Μέσω της επίσημης «σελίδας» της η Ασπίδα Ξάνθης το πρωί της Δευτέρας, άφησε έντονα παράπονα για το διαιτητικό δίδυμο του χθεσινού της αγώνα στα Φάρσαλα, σε συνέχεια της συνέντευξης του κόουτς Ιωαννίδη, την οποία η ΞΑΝΘΗ Sport «φιλοξένησε» το βράδυ της Κυριακής, αφιερώνοντας τον τίτλο-απόφθεγμα του αρχαίου Έλληνα φιλόσοφου, Δημόκριτου, σε όλους όσους βαυκαλίζονται για το καλό του ελληνικού μπάσκετ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο τίτλος είναι αφιερωμένος σε όσους κατά καιρούς βαυκαλίζονται για το καλό του ελληνικού μπάσκετ και σε όσους κόπτονται, που δεν βλέπουν ομάδες να χρησιμοποιούν ταλαντούχους νεαρούς παίκτες, με αποτέλεσμα να αργοπεθαίνει η παραγωγική διαδικασία. Ο νοών νοείτω…..

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι άνθρωποι της ομάδας μας ήταν εξοργισμένοι με την αντιμετώπιση από τους κυρίους Μαντήλα-Δημάδη και την έλλειψη σεβασμού που έδειξαν με τις αποφάσεις τους στην διάρκεια του παιχνιδιού.
Ο προπονητής μας έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες μας, δήλωσε ότι οι διαιτητές δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και έδωσε το σύνθημα για σκληρή δουλειά ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με το Στρατώνι το ερχόμενο Σάββατο στο Εύμοιρο.»

Αφήστε μια απάντηση

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!