Η κοπή Βασιλόπιτας στον νέο χώρο των Xanthifans! (pics)

Οι Xanthifans βρίσκονται πλέον και επίσημα σε έναν νέο-όμορφο χώρο στην οδό Μπρωκούμη 24, στην Πλατεία Ελευθερίας της Ξάνθης και σήμερα το απόγευμα… γιόρτασαν με κάθε επισημότητα την μετεγκατάστασή τους με την κοπή Βασιλόπιτας για το 2018!

 

Σε έναν χώρο που δημιουργήθηκε με μεράκι και με έντονο το κόκκινο χρώμα του αγαπημένου τους συλλόγου, του Α.Ο. Ξάνθη, με κεντρικό στόχο να βρεθούν πιο κοντά στο κέντρο της πόλης και να «πολλαπλασιάσουν» ακόμη πιο θερμά την αγάπη για την ομάδα του τόπου τους, προβάλλοντας τον Α.Ο. Ξάνθη μέσα από ένα πιο κεντρικό σημείο της πόλης!

 

Αρκετοί φίλαθλοι έδωσαν το παρών τους με τα μέλη του Συνδέσμου να είναι σαφώς περισσότερα καθώς και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Πανίδης, ενώ στην όμορφη εκδήλωση βροντερή ήταν η παρουσία του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ διά του Προέδρου του Άρη Πιαλόγλου, του μέλους του Δ.Σ. Γιώργου Μπερμπέρογλου, του team manager Κώστα Τσαλίκη και των ποδοσφαιριστών Κώστα Φλίσκα, Χρήστου Λισγάρα, Στράτου Σβάρνα, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Έρικ Γέντρισεκ αλλά και του Κίκε Μπόουλα που αναδείχθηκε τυχερός στα ατομικά πιτάκια, κερδίζοντας όμορφα επιμελημένα δώρα των XanthiFans. Στην μεγάλη πίτα τυχερές αναδείχθηκαν οι Βασίλισσες της Θράκης με το φλουρί να αντιστοιχεί σε μία εικόνα. Άριστοι οικοδεσπότες τα μέλη και το Δ.Σ. των XanthiFans με διάθεση και χιούμορ στο περιθώριο των ευχών για καλή χρονιά και πολλές επιτυχίες στις ξανθιώτικες ομάδες.

Η ΞΑΝΘΗ Sport τους εύχεται στο νέο τους στέκι να πανηγυρίσουν πολλές ξανθιώτικες επιτυχίες και να συνεχίσουν να προβάλλουν την μεγάλη μας ομάδα από το νέο… hot spot της Ξάνθης!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!