Ανακοίνωση Ξάνθης: «Γίνεται τεράστιο θέμα…»

Την επίσημη διαμαρτυρία της Ξάνθης προκάλεσε η διαιτησία του σημερινού αγώνα και πολύ περισσότερο η στάση του βοηθού στο γκολ της Κέρκυρας, κατά την οποία φαίνεται πως υπάρχει off side στην πάσα στον Γεωργίου που κάνει τη σέντρα στον σκόρερ Επστάιν στο 64′ αλλά και σε επόμενη φάση με μεγάλο βαθμό ομοιότητας, στην οποία αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί ο κ. Κουντουρέλης. Δείτε την … αγγλική ανακοίνωση της Ξάνθης με τα «φιλάκια» στο φινάλε, στην οποία πάντως δεν αναφέρεται κάτι για την κομβική φάση της ανατροπής του Κάστρο κι ενώ ο επιθετικός της Ξάνθης έβγαινε σε θέση βολής στο 83′. Και να ήταν όμως, μόνο αυτές οι φάσεις που εκνεύρισαν ομάδα και κόσμο από την διαιτησία του Γιώργου Τζοβάρα…

«One and a half meter in front, it’s too much my friend. It becomes huge when you are just in front of it. But in the end, it becomes an ENORMOUS CASE when in a similar moment you let the game to continue instead of stopping it and giving the offside.

Kisses»

Μετάφραση: «Ενάμιση μέτρο μπροστά, είναι πάρα πολύ φίλε μου. Και γίνεται τεράστιο, όταν είσαι μπροστά στη φάση. Αλλά στο τέλος, γίνεται τεράστιο θέμα, όταν σε μία παρόμοια φάση αφήνεις το παιχνίδι να συνεχιστεί, αντί να το σταματήσεις υποδεικνύοντας το off side.

Φιλάκια»

Αφήστε μια απάντηση

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!