Ειρήνη Τσόγκα, η «χρυσή» Ξανθιώτισσα!

Την «χρυσή» Ξανθιώτισσα αθλήτρια Ειρήνη Τσόγκα, μαθήτρια του 1ου Γυμνασίου, συνάντησε ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος χθες στο Δημαρχείο. O Δήμαρχος Ξάνθης συνεχάρη την αθλήτρια για την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο το οποίο κατέκτησε μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες. Ο κ. Δημαρχόπουλος τόνισε ότι είναι ελπιδοφόρο τα παιδιά μας να συμμετέχουν και να διακρίνονται  σε διάφορους τομείς του Αθλητισμού και επισήμανε  ότι η διάκριση αυτή μας δίνει χαρά και  αισιοδοξία για το μέλλον.

Στην έκδοση της εφημερίδας ΞΑΝΘΗ Sport χθες, υπήρξε σχετικό ρεπορτάζ για την σπουδαία επιτυχία.

Τεράστια η επιτυχία του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ με την συνεργασία του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΞΑΝΘΗΣ «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ» για  την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την αθλήτρια Ειρήνη Τσόγκα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα TAE KWON DO Παίδων – Κορασίδων (γεν. 2003-05)  που φιλοξενήθηκε  στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα από  23 μέχρι 26 Νοεμβρίου 2017 με την συμμετοχή  περίπου χιλίων  (1000) αθλητών για το πρωτάθλημα και 198 συλλόγων.

Ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου κατατάχθηκε μέσα στους 15 πρώτους συλλόγους  ανάμεσα στους 198 συλλόγους που συμμετείχαν και επίσης  κατέλαβε το μοναδικό χρυσό μετάλλιο στο πρωτάθλημα ηλικιών 2003-2005   από τους συλλόγους  Αν.Μακεδονίας και Θράκης .

Η Ειρήνη Τσόγκα προπονείται τα δυο τελευταία χρόνια με τρεις προπονήσεις την εβδομάδα  στις εγκαταστάσεις του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΞΑΝΘΗΣ «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ» και άλλες τρεις προπονήσεις στον ΑΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ  με τον ίδιο  προπονητή και στους δυο συλλόγους.

Δηλώσεις του προπονητή Ιωάννη Θεοδώρου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος  για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου σε μια κατηγορία εξαιρετικά δυνατή και πολύ ανταγωνιστική στην οποία η αθλητριά μας Τσόγκα Ειρήνη που συμμετείχε για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  κατόρθωσε να επικρατήσει με πέντε(5) νίκες σε  5 συνεχόμενους αγώνες. Ήταν πράγματι, μια εξαιρετική προσπάθεια της Ειρήνης που με την συγκέντωση – μαχητικοτητά –δυναμικοτητα και την υψηλή τεχνική, κατόρθωσε να καθηλώσει κυριολεκτικά και τις πέντε αντιπάλους της και να ανέβει επάξια στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Φυσικά το αποτέλεσμα ήρθε μετά από πολύ στοχευμένη προετοιμασία με πολύ δουλειά και αφοσίωση στους στόχους. Η Ειρήνη είναι γεννημένη το 2003 οπότε ηλικιακά με το νέο έτος, θα συμμετέχει στις νεάνιδες δηλαδή γεν.2003-2001 .Εμείς προετοιμαζόμαστε πάλι στοχευμένα, για ότι προκύψει θα είμαστε παρών .Η Τσόγκα Ειρήνη θα συμμετέχει στις 10 Δεκεμβρίου στο διεθνές τουρνουά στη Σόφια Βουλγαρίας στη κατηγορία νεανίδων για πρώτη φορά.

Ευχαριστώ πολύ τους γονείς των αθλητών μας που στηρίζουν με εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μας την πορεία των παιδιών τους και τέλος θα ήθελα να τονίσω ότι ο αγώνας συνεχίζεται με πίστη στους στόχους και με υπομονή και δουλειά όλα επιτυγχάνονται, καλή συνέχεια.»

Το Δ.Σ των δυο συλλόγων και οι προπονητές συγχαίρουν την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Τσόγκα Ειρήνη.

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!