Σοβαρά παράπονα για το χθεσινό παιχνίδι εκφράζει η Ασπίδα!

Με ανακοίνωσή της στην επίσημη «σελίδα» της η μπασκετική Ασπίδα μετά την αγωνιστική «περιγραφή» του χθεσινού αγώνα στον Παλαμά Καρδίτσας, εκφράζει σοβαρά παράπονα για την διαιτησία και για την φιλοξενία της γηπεδούχου ομάδας.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Παρατήρηση 1η: σε ένα παιχνίδι ντέρμπι με την μία ομάδα να προηγείται με δέκα πόντους πέντε λεπτά πριν την λήξη και την άλλη να προσπαθεί να μειώσει, τα 1-7 φάουλ σε όλο το τέταρτο δεκάλεπτο είναι μία τουλάχιστον περίεργη εικόνα. Επίσης η ανοχή των διαιτητών δεν είναι κάτι διαπραγματεύσιμο, θεωρούμε ότι υπόκειται στους κανόνες του αθλήματος ή μήπως όχι;
Παρατήρηση 2η: συναντήσαμε μακράν την χειρότερη φιλοξενία από τους παίκτες και τους παράγοντες των Τιτάνων, επί σαράντα λεπτά μας προκαλούσαν και μας έβριζαν (εξαίρεση ο προπονητής τους ο κύριος Φόρος που είναι κύριος με Κ κεφαλαίο). Φυσικά έβαλαν και στο ίδιο «τρυπάκι» τον κόσμο τους από την κερκίδα, που στο τέλος ξέφυγε.
Παρατήρηση 3η: το ρητό «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με την αισθητική του καθενός, όπως φυσικά και το ρητό »οφθαλμόν αντί οφθαλμού».
Εμείς αποδεχόμαστε την ήττα σαν ένα μεγάλο μάθημα για το πώς πρέπει να προσεγγίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις και συνεχίζουμε ακόμα πιο πεισμωμένοι, όπως δήλωσε και ο προπονητής μας, με πίστη στις δυνατότητες των αθλητών μας.
Την επόμενη Κυριακή η ομάδα μας υποδέχεται την Καβάλα, ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία και το παλατάκι του Ευμοίρου αναμένεται να ζήσει μοναδικές στιγμές.»

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!