Οι δηλώσεις των Ράσταβατς-Λουτσέσκου…

Ράσταβατς: «Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προσαρμόστηκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και την κατάσταση που επικρατούσε σε αυτόν, ενώ για εμάς ήταν πρόβλημα. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στον ρυθμό του παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ποιότητα, καλό προπονητή που μας ξέρει και αυτό ήταν το αδύναμο σημείο μας.

Διαχειρίστηκε καλύτερα το παιχνίδι, ενώ εμείς κάναμε πολλά λάθη και επιτρέψαμε στον ΠΑΟΚ να επιβάλλει τον ρυθμό. Κάναμε ευκαιρίες για να αλλάξουμε το σκορ, αλλά δυστυχώς ήμασταν άτυχοι. Σε κάποιες φάσεις θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, κυρίως στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου. Μετά το δεύτερο γκολ ήταν δύσκολο για εμάς να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό ΠΑΟΚ.

Η ομάδα παίζει καλά έως τώρα, αλλά είναι μία δύσκολη στιγμή. Έχουμε νέους παίκτες, που έπαιξαν και σήμερα, αλλά ήταν δύσκολο να φτάσουμε το επίπεδο των παικτών του ΠΑΟΚ που είναι πολύ έμπειροι. Δεν είναι ευχάριστο για εμάς, αλλά συνεχίζουμε…».

Λουτσέσκου: «Ο κάθε παίκτης έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, όσοι έπαιξαν σήμερα είδαμε τι μπόρεσαν να κάνουν. Υπάρχει διαφορετική ποιότητα από κάποιους άλλους σε διαφορετικές καταστάσεις. Σας έχω πει κι άλλες φορές, ότι είμαστε μία ομάδα που φτιάχνεται ακόμη κι αυτό δεν γίνεται μέσα σε μία βραδιά. Εντός έδρας παίζουμε φανταστικά, ενώ κι εκτός είμαστε καλοί.

Πιστεύω ότι όλες οι ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής εκτός έδρας, δεν μπορούν να πουν ότι άξιζαν το αποτέλεσμα που πήραν απέναντι στον ΠΑΟΚ. Σήμερα, δεν κάναμε τα λάθη που κάναμε σε άλλα παιχνίδια, όταν ήμασταν μπροστά στο σκορ και πήραμε τη νίκη. Για τον κάθε παίκτη δημιουργεί διαφορετικά συναισθήματα αυτό το αποτέλεσμα. Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη και μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση εν όψει της συνέχειας. Γιατί οι παίκτες μου δουλεύουν πολύ καθημερινά και είμαστε στη διαδικασία να φτιάξουμε ένα πολύ καλό σύνολο και μία συγκεκριμένη νοοτροπία. Ο Σαμπράνο είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Ανήκει στο σύνολο, όπως είπα και πριν δύο μέρες, εγώ είμαι υπεύθυνος απέναντί σας και οι παίκτες απέναντί μου. Ο Σαμπράνο είναι παίκτης της ομάδας. Ήταν ένα διαφορετικό ματς σήμερα, για τις ανάγκες του αγώνα πέρασε ο Κρέσπο αριστερά και ο Μαλεζάς στο κέντρο της άμυνας. Ο Αντρέ είναι ένας έμπειρος παίκτης, με το που ένιωσε κάτι, βγήκε για να μην ρισκάρει, οπότε τώρα θα πρέπει να αξιολογήσουμε κι αυτό.

Είμαστε πιστεύω σε ένα καλό δρόμο, θέλω να γίνουμε λίγο πιο ώριμοι στο πως αξιολογούμε κάποιες καταστάσεις, όπως κάναμε και σήμερα. Ειδικότερα δηλαδή στα εκτός έδρας παιχνίδια. Η Ξάνθη για μένα είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής μου, όπως ξαναείπα. Το αγαπώ αυτό το μέρος. Σήμερα ήταν αντίπαλοι μας, έπρεπε να κερδίσουμε και το κάναμε».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!