Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Λισγάρας οι 572άρηδες!

Έξι παιχνίδια έχει δώσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ο Α.Ο. Ξάνθη, έχοντας συνολικά 572 αγωνιστικά λεπτά! Τέσσερις παίκτες έχουν απομείνει με το απόλυτο της συμμετοχής και αυτοί είναι οι Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Λισγάρας. Οι 4 δηλαδή εκ των 5 της αμυντικής γραμμής, με τον 5ο Κώστα Φλίσκα, να χάνει στην Κέρκυρα το δικό του… σερί δίνοντας την θέση του στον Στράτο Σβάρνα που έκανε το ντεμπούτο του για φέτος στο πρωτάθλημα στο Νησί των Φαιάκων, μετά τον αγώνα Κυπέλλου εναντίον του Παναιτωλικού.

Στην Κέρκυρα έγινε το ντεμπούτο στο πρωτάθλημα και για τον Σαλιμό Συλλά, που και αυτός (όπως ο Σβάρνας) είχε επίσημη συμμετοχή ως τώρα μόνο στο Κύπελλο. Συνολικά ο Μίλαν Ράσταβατς έχει χρησιμοποιήσει ως τώρα 18 ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα, με τα λιγότερα λεπτά να έχει αγωνιστεί ο 23χρονος Γάλλος, τα 16 που χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στην Κέρκυρα… αλλά του ήταν αρκετά για να «κλειδώσει» την νίκη κάνοντας το 0-2. Πίσω από τους Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδη, Κασάδο και Λισγάρα, βρίσκονται οι Μπρίτο, Καμαρά και Ντε Λούκας που έχουν παίξει πάνω από 500 λεπτά.

ΞΑΝΘΗ Sport: Από το 1990, κάθε Δευτέρα, μαζί με τον ξανθιώτικο αθλητισμό! Γίνε συνδρομητής με ετήσιο κόστος 35 € και την πληρέστερη ξανθιώτικη ενημέρωση στην… πόρτα σου ή στο e-mail σου!
Στείλτε μήνυμα στη «σελίδα» μας στο facebook, ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 25410 76383, 25410 21254 ή στο e-mail: xanthisport@gmail.com*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!