Τοροσίδης: «Η Εθνική θα περάσει για την Ελλάδα»!

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, Βασίλης Τοροσίδης, έκανε το 1-0 απέναντι στο Γιβραλτάρ και βοήθησε στο να κατακτηθεί η νίκη και η πρόκριση στα μπαράζ του Μουντιάλ. Μετά το ματς είπε στην τηλεόραση του OTE για το πρόβλημα που αντιμετώπισε:

«Ήταν μια ψύξη, την είχα 3-4 μέρες πριν από τον αγώνα με την Κύπρο. Είχα ενοχλήσεις από το 20ό λεπτό. Έκανα ένεση στο ημίχρονο. Σήμερα αισθανόμουν καλύτερα, έπαιξα και νικήσαμε».

Για τον αγώνα με το Γιβραλτάρ:

«Έτυχε να είμαι εγώ στη φάση του 32′, όταν σκόραρα. Η γενική εικόνα, ήταν εικόνα ομάδας. Χάσαμε ευκαιρίες, αλλά το 4-0 είναι θετικό αποτέλεσμα. Να δούμε την κλήρωση και ό,τι γίνει.

Το καταφέραμε να γίνουμε η παλιά Εθνική, αυτή μέχρι το Μουντιάλ του 2014. Ξαναβρήκαμε την ταυτότητά μας. Αν το θέλει ο Θεός θα το καταφέρουμε να πάμε στη Ρωσία. Αν όχι, δεν πειράζει, μπαίνουμε σε γερές βάσεις για το Euro του 2020″.

Για τα μπαράζ:

«Αν εμείς είμαστε 100% με αυτόν που θα μας έρθει, θα πάμε καλά. Την πιστεύω την Εθνική στα δύσκολα. Θέλουμε γεμάτο Καραϊσκάκη. Δεν είναι μόνο για εμάς. Η Εθνική θα περάσει για την Ελλάδα».

Πηγή:www.sport24.gr

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!