Φιλικό: «Ντόρτια» του Ορφέα επί της Δόξας (pics)

Σε καλό δρόμο έδειξε πως βρίσκεται η προετοιμασία του Ορφέα Ξάνθης, που το απόγευμα της Τετάρτης έχοντας ένα «καυτό» πεντάλεπτο στο πρώτο μέρος και μερικά πολύ καλά διαστήματα, έβγαλε μεγάλο σκορ επί της Δόξα Προσκυνητών. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 4-1 στο γήπεδο της Λευκόπετρας, σε μία αναμέτρηση με αρκετές καλές στιγμές, δοκάρια και χαμένο πέναλτι μεταξύ άλλων. 

Θέλεις περισσότερη και ποιοτικότερη αθλητική ενημέρωση; Πάτα εδώ!

Το 1-0 έγινε στο 40′ με τον Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού και στο επόμενο λεπτό ο παίκτης που «σέρβιρε», ο Μουμίν Τουγιάλ έγινε σκόρερ για το 2-0. Στο 3-0 και πάλι ο Τουγιάλ έκανε το 3-0, ενώ στο 70′ ο Λαζαρίδης που είχε περάσει σαν αλλαγή ήταν ο σκόρερ του 4-0. Η ομάδα του Μπαχαρίδη που διαμαρτυρήθηκε για κακώς ακυρωθέν γκολ στο α’ μέρος (off side) πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Βιόπουλο στο 79′ ενώ στο 81′ με τον ίδιο παίκτη έχασε το πέναλτι και την ευκαιρία για να μειώσει κι άλλο το σκορ και την έκταση της φιλικής ήττας.

Διαιτητής ήταν ο Μιχάλης Ελευθεράκης, ενώ ο Ορφέας παρατάχθηκε με τους: Ρούφο, Τζαμπάζ Χαλήλ, Πασχαλάκη, Κατρανίτσα, Μακράκη, Μαυρόπουλο, Χαλήλ Ιμπράμ, Τορομανίδη, Χιντ Ιμέρ, Καραγκιόζη Ι., Μουμίν Ογλού Τουγιάλ και χρησιμοποίησε και τους: Καλλίδη, Καρκατζάνη, Λαζαρίδη, Μέκερα και Χατζηπαππά. Η Δόξα Προσκυνητών παρατάχθηκε με τους Πέρτσα, Ξενοδοχίδη Γ., Λειβαδιώτη, Φαρμάκη, Ζουμπιάδη, Τρίχα, Δραγανίδη, Κλη, Παπαρούνα, Γιαννακιτσίδη, Βιόπουλο ενώ έπαιξαν και οι Σαμέτ, Φουρκάν, Βουλγαρίδης, Καραγιάννης, Περσίδης, Χακάν, Κατσαρός, Ξενοδοχίδης Ηλ.

 

Top
error: Content is protected !!