Αναχωρεί σήμερα η αποστολή του Λεύκιππου για την Σερβία…

Αναχωρεί σήμερα για την Σερβία η αποστολή των Εφήβων-Παίδων του Λεύκιππου για φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα της Παρτιζάν και της Νις. Επίσης οι νεαροί αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ανδρών Ελλάδας με την αντίστοιχη της Σερβίας στις 12 Αυγούστου, στο Διεθνές Τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι.

Την αποστολή θα συνοδεύσουν εκ μέρους της διοίκησης οι Τάσος Ρούμογλου καα Απόστολος Αποστολίδης και οι προπονητές Παναγιώτης Πεχλιβανίδης, Μίλαν Ψάλτου, Νίκος Ρετζέπης.

Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Βελιγράδι είναι οι παρακάτω: Αλεξιάδης, Καρανικόλας, Ριζάογλου, Ρούμογλου Κώστας, Πετροδημόπουλος, Χατζηασημιάδης, Παχούμης, Ελευθεριάδης, Αχμέτ Κεχαγιά, Γεννάδιος, Ξαντινίδης, Βαλεντίν, Τσιρχόγλου Φραντζής, Τσιρχόγλου Φίλιππος, Πεχλιβανίδης, Ρούμογλου Απόστολος, Σαββίδης, Πλέσιας, Παπατζέλος, Ιωαννίδης.

*Εφημερίδα ΞΑΝΘΗ Sport: Από το 1990, κάθε Δευτέρα, μαζί με τον ξανθιώτικο αθλητισμό! Γίνε συνδρομητής με ετήσιο κόστος 35 € και την πληρέστερη ξανθιώτικη ενημέρωση στην… πόρτα σου ή στο e-mail σου!
Στείλτε μήνυμα στη «σελίδα» μας στο facebook, ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 25410 76383, 25410 21254 ή στο e-mail: xanthisport@gmail.com*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!