Το «ευχαριστώ» της ΕΠΣ Ξάνθης στα… «χρυσά» παιδιά! (pics)

Την Παρασκευή το βράδυ η Διοίκηση του Γιώργου Πανίδη παρέθεσε δείπνο προς τιμήν των πρωταγωνιστών που μας έκαναν περήφανους πριν από μερικές μέρες με την κατάκτηση της 1ης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων παίδων!

Σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα από το οποίο δεν έλειψε το χιούμορ, δείγμα της “οικογενειακής σχέσης” που διέπει αυτή την ομάδα, η ΕΠΣ Ξάνθης ουσιαστικά είπε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην τεχνική ηγεσία, τους παίκτες που συμμετείχαν στην απόλυτα πετυχημένη αυτή σαιζόν και φυσικά, δεν ξέχασαν όλους τους «αφανείς» ήρωες που κρύβονται πίσω από τα παιδιά, τους γονείς τους, για τους οποίους έγινε ειδική αναφορά στις σύντομες αλλά ξεχωριστές ομιλίες του γραμματέα της ΕΠΣ Μπάμπη Κυρλίδη που “ζέστανε” το κλίμα, του Προέδρου της ΕΠΣ Γιώργου Πανίδη αλλά και του Ενωσιακού προπονητή.

Η Ένωση που έδωσε σύσσωμη το “παρών” της, με τους κ.κ. Αντώνη Κουτσουρλή, Σάκη Κατσαρό, Ισμέτογλου Χακάν, Χρύσανθο Ζουρνατζίδη και Γιάννη Πιστόλα απένειμε σε όλους τους ποδοσφαιριστές αναμνηστικό έπαινο. Ξεχωριστή ήταν η τιμή που έκαναν οι γονείς των πρωταθλητών με αναμνηστική πλακέτα στον προπονητή Απόστολο Κουτρουλό, ενώ τα εύσημα δέχθηκε και ο… γουρλής επικεφαλής των αποστολών και μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Τριάντης.

Στη συνέχεια, γονείς, ποδοσφαιριστές κι όλοι οι παρευρισκόμενοι, είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν στιγμές κορυφαίες, από την σούπερ χρονιά των Παίδων. Παράλληλα, στο περιθώριο των συζητήσεων η ΕΠΣ Ξάνθης και ο προπονητής των Μεικτών ομάδων, δέχθηκαν τις ευχές όλων για ανάλογες επιτυχίες και με την Region’s Team που ξεκινά αυτήν την Τετάρτη τις υποχρεώσεις της στο Οφρύνιο με αντίπαλο την ΕΠΣ Μακεδονίας.

 

Στη συνέχεια, γονείς, ποδοσφαιριστές κι όλοι οι παρευρισκόμενοι, είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν στιγμές κορυφαίες, από την σούπερ χρονιά των Παίδων. Παράλληλα, στο περιθώριο των συζητήσεων η ΕΠΣ Ξάνθης και ο προπονητής των Μεικτών ομάδων, δέχθηκαν τις ευχές όλων για ανάλογες επιτυχίες και με την Region’s Team που ξεκινά αυτήν την Τετάρτη τις υποχρεώσεις της.

 

Σχετικά άρθρα

social media